Bij de vermogensmeters of power analysers hebben we weer een assortiment dat het gehele gebied van laag frequent applicaties afdekt.
Voor standaard toepassingen hebben we vermogensmeters tot 10kHz met een simpele en duidelijke aflezing.

Daarnaast hebben we met het Engelse merk N4L echter ook unieke power analyzers tot 2MHz. Uniek in de zin van hoogwaardige analysetechnieken en gebruikmakend van baanbrekende nieuwe technologieën. Power meters met een “No Gap” technologie (DFT) waardoor er continu gemeten wordt en ook veel sneller de gewenste resultaten worden bereikt. (Denk hierbij vooral ook aan stand-by power metingen).
Naast de standaard 1 en 3 kanaals uitvoeringen heeft N4L ook 6 kanaals power analyzers welke met name zeer geschikt zijn voor het meten aan PWM motor aansturingen.

En dan hebben we nog twee specials in de vorm van specifieke vermogensmeters voor transformatoren (hele nauwkeurige fasemeting bij een inductieve belasting) en één voor harmonische en flicker metingen conform de IEC61000-3-2, IEC61000-3-3, IEC61000-3-11 en IEC61000-3-12 normen.

Wilt u advies bij het selecteren van de juiste vermogen meter voor uw applicatie? Onze T&M consultants helpen u graag bij uw keuze.

Advies nodig? Neem contact met ons op