Höcherl & Hackl (H&H)

Höcherl & Hackl GmbH (H&H) is een Duits bedrijf dat in 1986 is gestart als een samenwerkingsverband tussen Helmut Höcherl en Johann Hackl. Ze ontwikkelen en produceren elektronische belastingen en systemen voor het testen van DC-voedingen. Robuuste en betrouwbare elektronische belastingen die eeuwig meegaan.

Ze werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in producten zoals bi-directionele voedingen, nieuwe AC-belastingen en unieke producten zoals de nul-volt elektronische DC-belastingen. Met een basis van tientallen jaren knowhow ontwikkelen ze zelfs producten op maat.

De nieuwste innovatieve mijlpaal is de nieuwe belastingsserie SCL, onze zogenaamde single cell load. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor DUTs die hoge stromen leveren tot bijna 0 V of zelfs tot kortsluiting. Ze zijn daarom bij uitstek geschikt voor het testen van brandstofcellen.

Het productaanbod bestaat uit:

Een bedrijf dat er trots op is kwaliteitsproducten te leveren, met betere extreme specificaties en de beste service die op de markt verkrijgbaar is. Echte producten van Duitse makelij.

Voor gedetailleerde informatie over de volledige productlijn zie www.hoecherl-hackl.com/


Advies nodig? Neem contact met ons op