ISEG

Iseg is een Duitse producent van hoogspanningsvoedingen voor alle gebieden van industrie en onderzoek. Door gebruik te maken van moderne, gepatenteerde resonant converter technologie levert Iseg efficiënte en zeer nauwkeurige voedingen in kleine vormfactoren en met uitstekende elektrische parameters.

Iseg levert kant-en-klare hoogspanningsvoedingen.
Een overzicht van het productassortiment:

DC/DC-omvormers als print-, inbouw- of 19″ cassetteversies met vermogens tot 150 W
AC/DC-voedingen als desktop- of 19″-rekversie met vermogens tot 10 kW
Geïntegreerde HV-voedingen voor fotomultiplicatorbuizen (PMT)
HV-systemen in verschillende standaarden: 19″6U/3U, VME en NIM

Controle- en bewakingsmogelijkheden zijn cruciale factoren voor een optimale integratie van de hoogspanningsvoeding in laboratorium- en productiesystemen. Daarom zijn er verschillende hardware- en softwareoplossingen beschikbaar op verschillende platforms.

Naast het standaard productengamma produceren zij een aanzienlijke reeks klant specifieke apparatuur.
Het ervaren team, bestaande uit natuurkundigen, hardware- en softwareontwikkelaars, elektronici en geschoolde arbeiders, gaan graag de uitdaging van gecompliceerde opdrachten aan. In veel gevallen blijkt het mogelijk te zijn om op basis van bestaande productlijnen op een tijd- en kostenefficiënte manier een individuele oplossing te genereren.

Alle Iseg producten en oplossingen worden ontwikkeld en gemaakt in Duitsland. Hoge zelf gedefinieerde normen zijn de dagelijkse basis voor kwaliteitswaarborging in zowel ontwikkeling, productie en beheer.


Advies nodig? Neem contact met ons op