Magna-Power

Magna-Power werd in 1981 opgericht met de bedoeling een bedrijf te worden voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van vermogenselektronica, verlichting en magnetisme. Het bedrijf draaide verschillende keren om voordat het uitgroeide tot de fabrikant van krachtige producten die het vandaag de dag is.

Magna-Power ontwerpt en produceert nu voornamelijk robuuste programmeerbare gelijkstroomproducten. Ze stellen industrie standaarden voor kwaliteit, grootte en controle. Hun ervaring in vermogenselektronica komt tot uiting in producten variërend van 1,6 kW tot 3MW+ in vermogen, 0-5V tot 0-10kV in spanning en 0-48000A+ in stroom. Dit gescheiden door meerdere product series in combinatie met een lijn van verschillende opties. Het resultaat is een product portfolio met meer dan 150.000 configuraties.

Bij Magna-Power geloven ze dat het leveren van de breedste en meest configureerbare reeks van zeer geavanceerde programmeerbare stroomproducten vereist:

  • Ontwerpsynergieën voor zowel hardware- als softwareplatforms, waardoor schaalbaarheid en voortdurende verbetering voor alle producten wordt gegarandeerd.
  • Volledige controle over het productieproces, met voortdurende investeringen in machines en automatisering om verticaal te integreren.
  • Alle activiteiten onder één dak, om de samenwerking tussen engineering en productie te garanderen.

Voor een compleet overzicht van Magna-Power producten, bezoek haar website op www.magna-power.com


Advies nodig? Neem contact met ons op