Introductie van Ohm-Labs in de Benelux

Ohm-Labs precisieweerstanden en stroomshunts. TTMS heeft recent het productenpakket uitgebreid met de kalibratieweerstanden en stroomshunts van Ohm-Labs. Ohm-Labs is een Amerikaanse fabrikant die in 1970 is gestart met de productie van draadgewonden precisieweerstanden. Het huidige programma bestaat uit precisiestandaardweerstanden en stroomshunts voor kalibratielaboratoria. Er is een complete range aan olie- en luchtweerstanden van 10µΩ tot 10MΩ.

Ook is er een speciale serie voor de hogere weerstanden tot 10TΩ. De Smart Resistor is een draagbare set van kalibratieweerstanden in een gesloten, temperatuur-gecontroleerde behuizing.

Naast de precisieweerstanden heeft Ohm-Labs een serie stroomshunts van 0.1A tot 1000A. De MCS is een set van 5 stroomshunts (1A tot 300A) die elk op een stabiele temperatuur worden gehouden, onafhankelijk van de stroombelasting.

Voor meer informatie over Ohm-Labs zie ook de leveranciers pagina.


Advies nodig? Neem contact met ons op