PMLI Serie meerkanaals elektronische belasting

Hoecherl & Hackl (H&H), toonaangevend leverancier van elektronische belastingen, heeft de PMLI serie meerkanaals elektronische belastingen geĆÆntroduceerd. Deze serie bestaat uit een 19″, 2 HU main frame, waarin maximaal 12 loadmodules zijn te plaatsen.

De elektronische belastingen uit de PMLI-serie zijn beschikbaar in een uitvoering van 60V, 120V en 240V met een vermogen van 150W, 300W, 450W en 600W per module. Dit geeft dan ook direct de grote mate van flexibiliteit weer bij het samenstellen van de gewenste configuratie. De 150W-uitvoering is een enkelslot-uitvoering. De hogere vermogens zijn resp. twee-, drie- en vierslots-uitvoeringen. Door de luchtstroom t.b.v. de noodzakelijke koeling via het front naar de achterzijde te laten stromen, wordt het mogelijk om meerdere multichannel loadframes direct op elkaar te plaatsen. Dit maakt de PMLI Multiload bijzonder geschikt voor gebruik in burn-in testsystemen.

Elke belastingmodule werkt in constante stroommode met een programmeerbare triggerspanning. Voor elk kanaal is er voor de spanning en de stroom een 0-10V- monitoruitgang beschikbaar. Voor het instellen van de belastingstroom kan ook gebruik worden gemaakt van een 0-10V analoge ingang. Voor de integratie in geautomatiseerde meetomgevingen zijn LabView-drivers beschikbaar. Daarnaast heeft H&H een PMLI test automation tool. De kanalen zijn individueel of in groepen te adresseren, terwijl de beschikbare systeembus onderlinge master/slave configuraties mogelijk maakt.

Voor uitgebreide informatie over de verschillende load modules en hun specificaties verwijzen wij graag naar de PMLi datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op