TPS AC voedingen van Elettrotest

TPS AC voedingen serie: welke mogelijkheden zijn er?

Elettrotest is een fabrikant van programmeerbare industriële AC voedingen. Dit in zowel enkelfase als driefase uitvoeringen.

De TPS AC voedingen serie is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die Elettrotest te bieden heeft. In de enkel fase uitvoeringen zijn er vermogens van 1500VA tot 9000VA bij spanningsranges van 0-150V en van 0-300V. De bediening is uitermate eenvoudig middels het keyboard of de PC. Het frequentie bereik is van 10 tot 80Hz.

Eén van de grote voordelen van de Elettrotest AC voedingen is dat ze inrush stroom kunnen leveren van minimaal 2x de maximale stroom. En dat voor drie seconden. Dit is bijvoorbeeld interessant voor het aansturen van motoren en switch mode power supplies, waarbij de initiële stroom vaak beduidend hoger ligt dan de nominale stroom.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de TPS datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op