Nieuw bij TTMS, NF corporation

Wij van TTMS zien het als een uitdaging om een oplossing te vinden voor een meetprobleem van een van onze klanten. En daarin gaan we vrij ver. Soms moet je tot de conclusie komen dat iets gewoon niet mogelijk is. Soms echter denk je dat iets misschien onmogelijk is maar na lang zoeken kom je dan bij een fabrikant die hiervoor toch een oplossing heeft. Zo is TTMS na lang zoeken in contact gekomen met NF corporation.

NF corporation is een Japanse firma, opgericht in 1959. De firma heeft zich in de eerste jaren vooral gericht op de Japanse markt maar is zeker de laatste vijf jaar bezig met de ontwikkeling van een internationaal verkoop netwerk.
Het producten gamma is bijzonder breed. Unieke producten zijn bijvoorbeeld de bipolaire versterkers tot 50MHz, een specifieke bipolaire voeding, programmeerbare filters, versterkers met bijzondere eigenschappen etc. In het programma zitten bijvoorbeeld ook meerkanaals Arbitrary functie generatoren. Duidelijk een uitstekende aanvulling voor de TTMS divisies voedingen en algemene instrumentatie.

Voor een compleet overzicht van de NF corporation produkten verwijzen wij u graag naar de NF leveranciers pagina.


Advies nodig? Neem contact met ons op