Vitrek precisie hoogspanningsmeter 4700

Hoge nauwkeurigheid van Vitrek precisie hoogspanningsmeter  4700

Met het model 4700 biedt Vitrek een precisie hoogspanningsmeter met een hoge meetnauwkeurigheid en voorzien van een color touchscreen wat het gebruik bijzonder eenvoudig maakt.

Vitrek maakt in het model 4700 gebruik van DSP technologie, welke bijdraagt aan een hoge resolutie, meetnauwkeurigheid, stabiliteit en reproduceerbaarheid. Deze precisie hoogspanningsmeter kan dan ook uitstekend wedijveren met traditionele hoogspannings dividers. Opvallend te noemen is het compacte ontwerp en de toepasbaarheid als laboratoriuminstrument.

Tot 10 kV DC of AC kan direct op het model 4700 worden gemeten. Door gebruik te maken van zogenaamde Smartprobes is het meetbereik uit te breiden naar 35KV, 70 KV, 100KV en 140KV. Optioneel wordt een  ISO 17025 geaccrediteerd kalibratiecertificaat meegeleverd.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

 

 


Advies nodig? Neem contact met ons op