Isotech milliK, precise thermometer, scanner, controller

Isotech milliK, precise thermometer, scanner, controller

De milliK precisie thermometer van Isotech zet een nieuwe standaard neer wanneer het gaat om een referentie temperatuurmeter met een hoge nauwkeurigheid (High Accuracy < ±5ppm for PRTs, ±2μV for Thermocouples and ±1μA Transmitters).

De milliK is dan ook bij uitstek geschikt als kalibratiestandaard voor Platinum Resistance Thermometers (PRT’s), Thermistors, Thermocouple en Process Instrumentation (4-20mA) over het bereik van -270°C to 1820°C.

De milliK is voorzien van twee ingangen, geschikt voor SPRT’s, RTD’s, Thermistors of Thermokoppels. Daarnaast is er een derde kanaal voor het meten van temperatuursensoren met een 4-20mA stroom uitgang. Optioneel is het systeem, door toevoeging van een milliScanner, uit te breiden met 8 kanalen tot een maximale configuratie van een 33-kanaalsmeetsysteem. Vanuit de milliK temperatuurmeter is het mogelijk om Isotech baden en dry blocks aan te sturen en een lijst met setpoints te laten afwerken. Alle meetwaarden worden automatisch opgeslagen naar het interne geheugen of externe USB drive.

Op deze wijze is het heel eenvoudig om een (semi-) automatische kalibratieprocedure te doorlopen.
De meetgegevens worden opgeslagen in een CSV file die weer eenvoudig in te lezen is voor uiteindelijke rapportage.

Uiteraard is ook de milliK te combineren met de Isotech EasyCal kalibratiesoftware.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.


Advies nodig? Neem contact met ons op