Geïsoleerde Magna-Power DC power supplies tot 6,000 Vdc

Magna-Power Electronics, wereldleider in programmeerbare DC power supplies, heeft 35 nieuwe modellen toegevoegd aan haar bestaande series met programmeerbare DC power supplies. De nieuwe, volledig geïsoleerde, 3.000Vdc, 5.000Vdc en 6.000Vdc modellen zijn toegevoegd aan vier bestaande series en komen beschikbaar in vermogens van 2.0kW tot 1000kW+.

Deze nieuwe hoogspanningsvoedingen worden aangeboden in dezelfde fysieke afmetingen als de bestaande modellen van Magna-Power met dezelfde vermogens classificaties. Deze behoort tot de hoogste vermogensdichtheid die op de markt beschikbaar is voor hoogspanningsproducten.

De productlijn van Magna-Power omvat nu maar liefst 500 standaard programmeerbare DC power supplies. Dit met een vermogensbereik van 1.5kW tot 1.000kW+ in een spanningsbereik van 0-5 Vdc tot 0-10.000Vdc en een stroombereik van 0.2Adc tot 24.000Adc! De bediening van dezer power supplies is mogelijk via het frontpaneel, via LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485 of via de 37 pin’s, geïsoleerde analoge I/O connector.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de nieuwe datasheets van de Magna Power XR, TS, MS en MT series.


Advies nodig? Neem contact met ons op