Isotech 988 Black Body Source

ISOTECH, marktleider in temperatuur kalibratie apparatuur heeft de black body source model 988 geïntroduceerd. Dit om te voldoen aan de vraag naar een eenvoudige, kosteneffectieve maar hoog nauwkeurige referentie voor de kalibratie van onder andere infrarood thermometers. Apparatuur zoals gebruikt in medische toepassingen voor het vaststellen van omgevings- en lichaamstemperaturen.

Een 70 mm diameter geribbelde plaat wordt verwarmd of gekoeld met een interne solid state thermo-elektrische warmtepomp. De plaat van de isotech 988 Black Body kan worden ingesteld van 20°C tot 45°C met een resolutie van 0,01°C.

De toepassing van een roestvrijstalen buis rond de plaat draagt aanmerkelijk bij aan een betere uniformiteit en een verminderde gevoeligheid voor tocht en andere effecten op de omgevingstemperatuur.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op