Isotech 989 Black Body Source

Isotech 989 Black Body Source, de kalibrator voor non-contact koorts thermometers.

Isotech introduceert de vernieuwde black body source model 989. Dit model is uitermate geschikt als referentie voor de kalibratie van zogenaamde medische non-contact thermometers die worden gebruikt voor het vaststellen van lichaamstemperaturen. Zeer actueel met het oog op de Covid-19 regelgeving. De Isotech Black Body Source beantwoord dan ook aan de wereldwijde vraag naar een eenvoudig maar hoog nauwkeurige referentie standaard.

De temperatuur van het 70 mm diameter target kan worden ingesteld van 20°C tot 50°C met een resolutie van 0,01°C en een stabiliteit van 10 mK.

De Isotech Black Body Source 989 is kan geplaatst worden op een statief of aan het plafond gemonteerd worden. Hiermee is deze black body source eenvoudig als permanente referentie op te stellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld luchthavens en in ziekenhuizen waarbij veelvuldig de lichaamstemperatuur van personen gemeten moet worden.

De optioneel beschikbare verlengingsbuis draagt bij aan een betere uniformiteit en een verminderde gevoeligheid voor tocht en andere effecten op de omgevingstemperatuur.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet van de Isotech Black Body Source Model 989. Of neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants.


Advies nodig? Neem contact met ons op