Draagbare testkast op klantspecificatie

Voor het testen van schakelkasten zijn door onze klant een aantal unieke functies en eisen gedefinieerd voor de benodigde draagbare testkast. TT&MS heeft in nauw overleg met de eindgebruiker hiervoor een klant specifieke oplossing mogen ontwikkelen.

De wens van de klant was om de testkast flexibel in te kunnen zetten in het test lab en op de productievloer. Dit voor zowel de korte functietest en de langere duurtest, waarbij het instellen van de verschillende functies voor de gebruiker relatief eenvoudig moet zijn.

Uiteindelijk is deze klant specifieke testkast samengesteld met een 6kW DC power supply van Magna-Power, een timer relais, een digitale counter, zekering automaten, verschillende schakel- en druk componenten en een extra contact-rail op de achterzijde. De toegepaste safety switch is verbonden met het interlock circuit van het DC power supply. Met deze oplossing wordt het testen van de schakelkasten zowel handmatig als automatisch mogelijk gemaakt.

De foto toont deze klant specifieke draagbare testkast van TT&MS BV waarbij een 6 kW DC power supply van Magna-Power, regelbaar tussen 0-250Vdc, wordt gebruikt in een productie testopstelling. Het geheel is ingebouwd in een robuuste 19” inch transport koffer.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consultants. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw applicatie.


Advies nodig? Neem contact met ons op