De Vitrek PA920 High Precision Multi-Channel Harmonic Power Analyzer

Vitrek introduceert de nieuwe PA920 serie vermogensmeters en daarmee wordt een nieuwe standaard neergezet voor wat betreft de meet nauwkeurigheid in het meten van elektrische vermogens. Deze power analyzer is uitgerust met breedband golfvorm-digitizers met geavanceerde rekencapaciteit voor een uiterst concurrerende prijs.

De PA920 bestaat uit een mainframe met 4-slots voor verschillende power analyzer kanalen. De mogelijkheden voor wat betreft de kanalen variëren in nauwkeurigheid, bandbreedte en interne stroomshunt bereiken. Elk kanaal heeft zijn eigen digitizer en FPGA voor alle berekeningen. Alle resultaten van de verschillende kanalen worden samengebracht in het mainframe voor verdere berekeningen en weergave op het grote touchscreen kleuren display. Naast de meetkanalen is er ook een kaart beschikbaar voor het meten van de mechanische energie van een motor in de vorm van torque en speed.

Hoge nauwkeurigheid Vitrek PA920

Met de Ultra high precision Twin shunt (UT) kanalen wordt een basis nauwkeurigheid gerealiseerd van 0.024% voor vermogensmetingen en daarmee is deze unit de meest nauwkeurige power analyzer in zijn prijsklasse. Binnen de PA-900 serie van Vitrek heeft u overigens de keuze uit 20 verschillende kanaal configuraties. Heeft u meer als vier kanalen nodig? Dit is eenvoudig te realiseren door meerdere mainframes te koppelen. Dit tot maximaal 400 kanalen.

Eenvoudige bediening

Het hoge resolutie display zorgt er voor dat de Vitrek PA920 uiterst eenvoudig te bedienen is. De meetresultaten kunnen eenvoudig zichtbaar worden gemaakt in de vorm van numerieke weergave maar ook middels een golfvorm display. U kunt ook efficiency berekeningen en bijvoorbeeld harmonische berekeningen uitvoeren. Door middel van een vrij programmeerbaar “custom display” kunt u zelfs de weergave van uw metingen geheel naar eigen wens programmeren. Zo kan de weergave perfect gepersonaliseerd worden voor elke specifieke applicatie.

De unit beschikt ook over een uitgebreid aanbod van geïntegreerde normeringstesten. Denk hierbij aan Standby power metingen, de EN60034-2-1:2014 norm voor het meten aan motor drives en avionics metingen als de Airbus ABD0100 en Boeing 787B3-0147. Al met al dus een bijzonder veelzijdige power analyzer geschikt voor de meest veeleisende applicaties.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Vitrek PA920/910.


Advies nodig? Neem contact met ons op