Weerstandsmeter voor motorwindingen

Weerstandsmeter voor motorwindingen

De nieuwe RMIS-weerstandsmeter van Elettrotest kan de weerstand meten van de windingen van een motor die wordt aangedreven door een puls breedte gemoduleerde (PWM) voeding. Dit kan zowel bij een enkel fase motor als een drie fase motor met een maximale spanning van 500Vac.

Specificaties

De RMIS kan met behulp van de weerstandsmethode de weerstand van de spoelwindingen direct meten en nauwkeurige weerstandswaarden verkrijgen zonder het vermogen uit te schakelen. Dit voor weerstanden in de range van 2 ohm (resolutie 1m ohm) tot 2000 ohm met een nauwkeurigheid van 0,5%.

Ook is het mogelijk om de temperatuur grafiek van de motor te laten zien op het grote touch screen kleuren display. De unit is geschikt voor het meten aan zowel Asynchrone motoren (enkel fase en drie fase) als borstel loze PMSM-motoren.

Voor aanvullende informatie over de RMIS-weerstandsmeter verwijzen wij u door naar de brochure. Of neem contact op met één van onze consultants.


Advies nodig? Neem contact met ons op