De Magna-Power DBx module, maakt van een geschakelde voeding een voeding met lineaire specificaties

Magna-Power introduceert de optionele DBx Module voor vrijwel alle series programmeerbare Magna-Power DC-voedingen. Met de DBx Module bereikt het gecombineerde systeem tot 10x minder rimpeling, 24-bits terugleesresolutie en minder dan 5 ppm stabiliteit in de spannings- of stroommodusregeling.

De Magna-Power DBx Module, garandeert een ultrahoge stabiliteit, lage rimpel, hoge precisie en hoge nauwkeurigheid. Geschikt voor de spanning bereiken van 0-10 Vdc tot 0-1.000 Vdc en een stroom bereiken tot 6.000 Adc. Temperatuur gestabiliseerde regelaars en een fluxgate gelijkstroom transformator (DCCT) zorgen voor een toonaangevende stabiliteit van minder dan 5 ppm in de spannings- of stroom regeling, temperatuurcoëfficiënten tot 0,05 ppm/°C en resolutie tot 24-bits. De productlijn van Magna-Power omvat maar liefst 500+ standaard programmeerbare DC power supplies in het vermogens bereik van 1.5kW tot 3.000kW+. De bediening van deze power supplies is mogelijk via het front paneel, via de analoge I/O connector of via RS232. Optioneel zijn er de digitale interfaces als LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485.

Deze DBx Module maakt de DC power supplies van Magna-Power uitermate geschikt als magneetvoeding voor bijvoorbeeld de High energy energetische fysica (HEP), Fundamental research en medische toepassingen. Hieronder vallen ook de besturingen van dipool, quadrupole en stuurmagneten voor deeltjesversnellers. En zeker ook in de hoogvermogen toepassingen waarbij het gebruik van een lineaire voeding niet praktisch of gewenst is.

Voor meer informatie over de DBx module verwijzen wij u graag door naar de datasheet, of neem contact op met één van onze consultants.


Advies nodig? Neem contact met ons op