Itech IT7800 hoog vermogen programmeerbare AC/DC voedingen

Itech, leverancier van Power testoplossingen heeft met de IT7800 serie een opvallende lijn met programmeerbare, hoog vermogen,  AC/DC voedingen uitgebracht. De Itech IT7800 programmeerbare AC/DC voedingen leveren een vermogen tot 15 kVA in een slechts 3U hoge behuizing. Dit bij een spanningsbereik van 0-350 V L-N en binnenkort ook geschikt voor 0-500V L-N. Wat direct opvalt is het intuïtieve touch screen welke garant staat voor een vlotte bediening. Tevens is de Itech IT7800 voorzien van een ingebouwde vermogensmeter en golfvormgenerator waarmee naast diverse golfvormen ook harmonische vervorming is te programmeren. Door de units Master-Slave parallel te schakelen maakt dit configuraties mogelijk tot maar liefst 960 kVA.

Bijzonder is het feit dat de Itech IT7800 over 4 uitgangsmodes beschikt. Naast de AC, DC en AC + DC modes is ook de DC+AC mode beschikbaar. Zo zijn dus een AC grid + DC offset en een DC grid + AC rimpel te genereren. Dit voor zowel 1- als 3 fase applicaties. Met de opvallend nieuwe “reverse phase” functie wordt de standaard 350Vac verdubbeld tot 700Vac.

De STEP, LIST en PULSE mode maakt de Itech IT7800 series geschikt voor het simuleren van wisselende AC en DC grids. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld kortstondige PQ events. De analyse en simulatie tot de 50e harmonische en de programmeerbare uitgangsimpedantie maakt de Itech IT7800 geschikt voor vele applicaties waaronder ook de standaard IEC testen. Remote bediening is mogelijk via de standaard USB/CAN/LAN en digitale I/O interfaces.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de product pagina, de datasheet of neem contact op met één van onze consultants.


Advies nodig? Neem contact met ons op