Hoog vermogen blocking diode module voor Magna-Power DC voedingen

Voor de DC voedingen van Magna-Power, waarbij een geïntegreerde blocking diode (optie +BD) niet beschikbaar of gewenst is, biedt de +BDx Module een turn-key rack-mount oplossing met de volgende specificaties;

  • Volledig geïntegreerd en gesloten koellichaam en ventilatorkoeling
  • Geschikt voor spanningen tot 1.200Vdc en stromen tot 1.200A
  • Gebruikers I/O statusfeedback inclusief temperatuur alarm status
  • Remote sensing terminal
  • Universele één fase actieve-Power Factor Correctie

 

De +BD en +BDx optie worden aanbevolen voor toepassingen waarbij een aanzienlijke terug levering van energie kan optreden en waarbij de optredende DC-spanning de uitgangsspanning van de voeding kan overschrijden. Voorbeelden van dergelijke applicaties zijn DC-motoren / -aandrijvingen, batterij- en condensatorladingen en elektromagneten.

De productlijn van Magna-Power omvat maar liefst 500+ standaard programmeerbare DC voedingen in het vermogensbereik van 1.5kW tot 3.000kW+, in een spanningsbereik van 0-5Vdc tot 0-10.000Vdc en een stroombereik van 0.2Adc tot 24.000Adc!

Bediening van deze voedingen is mogelijk via het frontpaneel, via LXI TCP/IP Ethernet, IEEE-488 GPIB, USB en RS-485 of via een 37 pins geïsoleerde analoge I/O.


Advies nodig? Neem contact met ons op