Nieuwe regeneratieve elektronische belasting van H&H

Höcherl & Hackl GmbH, leverancier van hoogwaardige elektronische belastingen heeft haar productlijn uitgebreid met de TRL serie, een 1.000W regeneratieve elektronische belasting.

De TRL serie kenmerkt zich door een drietal stille, relatief kleine, DC loads. Mede daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in een ontwikkel-/laboratoriumomgeving. Ze vereisen geen vaste installatie, maar kunnen eenvoudig in het stopcontact worden gestoken waarbij de opgenomen energie niet wordt omgezet in warmte maar wordt terug geleverd aan het AC grid. De TRL serie is leverbaar in een 80V/60A, 400V/15A en 1.200V/5A versie.

Stadaard is de TRL serie voorzien van Load en Sense aansluiting aan zowel de voor- als achterzijde. De basis operating modes zijn CC, CV, CR, CP. Daarnaast zijn de volgende gecombineerde operating modes beschikbaar; CC+CV, CR+CC+CV, CP+CC+CV, CV+CC.

De moderne bediening via een briljant 4,3″ touchscreen geeft de gebruiker een comfortabel smartphone gevoel. De TRL-serie wordt ook standaard geleverd met veel data-interfaces, alleen GPIB is optioneel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op