Itech IT-M3900B compact regeneratief DC power systeem

Itech zet met de IT-M3900B Regeneratieve DC Power Systemen een nieuwe innovatieve en geavanceerde technologie in de markt. Deze IT-M3900 combineert een bi-directionele voeding en een volledig onafhankelijk te bedienen regeneratieve elektronische belasting in één behuizing. Met één druk op de knop kan er eenvoudig geschakeld worden tussen beide functies. In belasting functionaliteit zorgt het regeneratieve karakter van de IT-M3900B ervoor dat de geabsorbeerde energie wordt teruggevoerd aan het lokale net met een hoge efficiëntie tot 95%. Deze eco-vriendelijke opzet beperkt de warmteontwikkeling tot een minimum en draagt bij om de elektriciteitskosten aanzienlijk terug te dringen. Dit maakt dat van de IT-M3900B opnieuw een baanbrekend hightech product en een uitstekende aanvulling op het al bestaande bi-directionele gamma van Itech.

Compact en Flexibel inzetbaar

Het IT-M3900B regeneratieve power systeem is flexibel en modulair ontworpen. Met als resultaat een ultra-compacte behuizing voor een vermogens van 2 tot 6kW, 1U hoog en 12kW, 2U hoog. Om een zo groot mogelijk gebied aan applicaties af te dekken is er keuze uit 25 modellen met een spanningsrange van 10V tot maar liefst 1500V en stroom bereiken tot wel 1020A. De IT-M3900B serie is modulair ontworpen om zo meerdere eenheden te stapelen of in een rack in te bouwen. De gebruiker heeft de mogelijkheid om een zo een meerkanaals voedingen te ontwerpen met gesynchroniseerde uitgangen of door een master/slave parallel schakeling het vermogen te vergroten.

Deze Itech voeding/belasting combinatie is uitgerust met veel functionaliteit zoals onder andere een batterij emulator en een batterij cyclus tester. Het IT-M3900B power systeem beschikt ook over voorgeprogrammeerde conformiteitstesten van de meeste gangbare standaarden in de automobiel sector. Onder ander voor het testen van onderdelen zoals bi-directionele On Board Chargers (B-OBC) en bi-directionele DC/DC convertors die tegenwoordig bij de nieuwste elektrische wagens terug zijn te vinden.

De IT-M3900B serie wordt standaard geleverd met een LAN, CAN en USB interface. Een GPIB interface en de combinatie RS232 / analoog interface zijn optioneel.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3900B.


Advies nodig? Neem contact met ons op