Itech IT-M3900D compact High Power DC voedingen

De IT-M3900D compacte programmeerbare DC voedingen brengen precisie en power samen in een verrassend compacte behuizing. Slimme engineering maakt het mogelijk vermogens tot 6kW te herbergen in een behuizing van slechts 1U rackhoogte. De 12kW modellen hebben een vergelijkbare power density en komen in een compacte behuizing van 2U hoogte. De IT-M3900D serie is beschikbaar in een groot aantal spanning bereiken tot 1500V en stroom bereiken tot wel 1020A. Het powerflex principe van Itech zorgt voor een breed regelbereik binnen het beschikbare vermogen waardoor de voeding flexibel in te zetten is voor meerdere applicaties.

Door het modulair ontwerp van de IT-M3900D serie kan er eenvoudig een multifunctioneel en compact testsysteem gebouwd worden met meerdere kanalen, simultaan of onafhankelijk van elkaar te bedienen. Zijn er grotere vermogens nodig dan kan er op een vlotte manier tot 16 kanalen parallel worden geschakeld in een master/slave combinatie zonder dat dit invloed heeft op de specificaties. Het IT-M3900D testsysteem kan op die manier flexibel ingezet worden voor zowel meerkanaals- als hoge vermogenstoepassingen. Denk hierbij aan een ATE opstelling voor het testen van DC/DC convertoren.

Voor het testen van de laadcyclus van batterijen beschikt de IT-M3900D over een batterij-functie. Hierbij kunnen parameters zoals spanning, stroom, capaciteit en laadtijd worden ingesteld en gemonitord.. Indien er parameters overschreden worden stopt de voeding de laadcyclus, zo wordt een veilige manier van werken gegarandeerd.

De IT-M3900D is eenvoudig te bedienen en programmeren. De unit beschikt uiteraard ook over een List-mode voor het bouwen en uitvoeren van op maat gemaakte DC golfvormen. Deze functie biedt de mogelijkheid om spanning en stroom te definiƫren in functie van de tijd waarbij ook de stijg- en daaltijden instelbaar zijn.

Vergelijkbaar met de bi-directionele uitvoeringen – de IT-M3900B en IT-M3900C – wordt ook deze IT-M3900D serie standaard geleverd met de gebruikelijke communicatie interfaces en compatibiliteit met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3900D.


Advies nodig? Neem contact met ons op