Itech IT8200 regeneratieve AC/DC Elektronische Belasting

Itech heeft met de IT8200-serie een regeneratieve programmeerbare AC/DC elektronische belasting op de markt gebracht. En wederom een load met indrukwekkend specificaties.

Deze elektronische AC/DC belastingen zijn regeneratief. Hierdoor wordt het vermogen niet omgezet in warmte maar wordt de energie terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Dit is milieuvriendelijk, bespaart op de elektriciteitskosten en ook op de koelingskosten. De units vanaf 6kVA kunnen zowel in enkel fase als drie fase werken. In 3 fase AC mode heb je weer de mogelijkheid van zowel ster (Y) als delta (Δ) grid configuraties.

De operating modes in AC-belasting zijn; Constant Current, Constant Resistance, Constant Power, Constant Apparent Power, Constant Current + Constant Resistance en RLC mode. In CE-mode kunnen meerdere circuit topologieën worden gesimuleerd, zoals enkel fase gelijkrichting, RLC- en parallelle RLC-circuits. De crest factor is instelbaar van 1.414 ~ 5.0. Daarmee is deze regeneratieve IT8200 serie bijzonder geschikt voor het testen van V2G, EVSE, PCS, UPS, omvormers, enz. In DC mode ondersteund de Itech IT8200 maar liefst 9 operating modes, waaronder CC, CR, CP, CV en combinaties hiervan.

De IT8200-serie regeneratieve programmeerbare AC/DC elektronische belastingen bestaat uit 6 modellen; een 3 en 5kVA enkel fase unit en een 6, 9, 12 en 15kVA enkel of drie fase unit. Doormiddel van het parallel schakelen van de 15kVA units kunnen we installaties creëren tot 960kVA. Het LCD-aanraakscherm met grafische gebruikersinterface kan worden gebruikt om verschillende golfvormen, waaronder willekeurige golfvormen, direct te definiëren en te bewerken. Het is een ideale keuze voor R&D-testen en productie-testen en voor toepassing in een ATE omgeving.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.


Advies nodig? Neem contact met ons op