Magna-Power SLx-serie programmeerbare DC voeding

Met de nieuwe SLx-serie maakt Magna-Power zijn reputatie als fabrikant van stabiele, betrouwbare en innovatieve DC bronnen wederom waar. Voortbouwend op de populaire SL-serie biedt de Magna Power SLx nu nog meer veelzijdigheid in een compact 1U ontwerp tot 10kW.

Met maar liefst 30 verschillende spanning bereiken in elk van de 6 vermogensniveaus is deze SLx reeks flexibel inzetbaar in tal van applicaties waar een stabiele DC voeding in een compact ontwerp vereist is. Een andere nieuwigheid zijn de zeer uitgebreide mogelijkheden om de Magna-Power SLx remote aan te sturen. Bovenop de uitgebreide standaard connectiviteit is de SLx nu verder geoptimaliseerd om overweg te kunnen met protocols zoals CANopen, EtherCAT, EtherNet/IP, LXI, Modbus en Profinet.

Dit maakt de SLx serie uitermate geschikt om eenvoudig te integreren in automatische testsystemen waar betrouwbaarheid en flexibiliteit een grote rol spelen. Deze DC voedingen zijn trouwens probleemloos als een meerkaalsopstelling in te zetten, maar ze zijn ook ‘Plug&Play Master-Slaving’ voorbereid om makkelijk parallel te schakelen en grotere vermogens te realiseren.    

Om een betrouwbare werking van de SLx serie te garanderen is de topolgie van de Magna-Power voedingen gebaseerd op  hoogfrequente IGBT’s en MOSFET’s. Dit ontwerp voegt een extra dimensie toe ten opzichte van een conventioneel ontwerp op het vlak van controle,stabiliteit en veiligheid, zelfs wanneer de voeding buiten zijn limieten wordt geduwd. Samen met de state-of-the -art Silicon Carbide (SiC) transistoren maakt Magna-Power het voor engineers en onderzoekers mogelijk om over een uitzonderlijk betrouwbare en efficiënte DC bron te beschikken. En dat op vol vermogen en continu in gebruik bij omgevingstemperaturen tot 50°C 

De SLx reeks profileert zich in het gamma van Magna-Power als de meest veelzijdige programmeerbare DC voeding. Ontworpen voor veeleisende meetopstellingen in industriële automatisatie en proces controle. Maar ook een ideale partner in ontwikkelomgevingen en onderzoekscentra om baanbrekende research te ondersteunen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Magna-Power SLx.


Advies nodig? Neem contact met ons op