De Itech IT-M3100D-serie programmeerbare 2-kanaals DC voeding

De recent uitgebrachte IT-M3100D reeks van Itech met 2 volledig geïsoleerde kanalen is ontworpen om in praktisch elke situatie in te zetten waar een stabiele meer-kanaals DC bron vereist is. Deze reeks bestaat uit een 30V en 60V types van 200W en 400W per kanaal. Zoals de andere DC voedingen van Itech beschikt ook deze over een flexibel regelbereik om bij lagere spanningen toch hoge stromenwaardes te genereren. Deze PowerFlex functie maakt van de IT-M3100D een zeer universeel inzetbare voeding voor tal van applicaties waar meerdere DC kanalen uitkomst bieden.

Dankzij het modulaire en compacte ontwerp kunnen meerdere eenheden van de IT-M3100D worden gebruikt en vrij worden gestapeld zonder extra accessoires, net zo eenvoudig als bouwstenen. Uiteraard kan er ook voor inbouw in een 1inch rack gekozen worden. Elke voeding en elk kanaal kan onafhankelijk of synchroon aangestuurd worden via de software in een geautomatiseerde opstelling. Dit tot 80 kanalen en meer.

De IT-M3100D is volledig programmeerbaar en er kunnen onder andere DC sequenties gebouwd worden om DC patronen te simuleren. Dit alles maakt van de IT-M3100D een uitstekende kandidaat voor inbouw in automatische testsystemen (ATE) voor het uitvoeren van duurtesten, verificatietesten en evaluatie testen.

Verder heeft de IT-M3100D alles wat de veeleisende engineer verwacht van een programmeerbare DC bron. Een hoge stabiliteit van de gevraagde DC spanning bij variërende belasting profielen of netspanningsfluctuaties. Vele veiligheidsfuncties die niet enkel de voeding beschermen tegen overbelasting, maar ook de Device Under Test behoedt voor schade. De IT-M3100D is hiervoor ook uitgerust met een prioriteitsmodus om korte stroompieken te elimineren. Tijdens het schakelen tussen verschillende spanningsniveaus tijdens het testen van gevoelige elektronica is dit van essentieel belang.

Met de IT-M3100D reeks blijft ITECH verder innoveren en hun gamma uitbreiden met hoogwaardige testapparatuur voor de veeleisende techneut.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-M3100D.


Advies nodig? Neem contact met ons op