Itech

Itech is een professionele fabrikant van vermogenselektronica testinstrumenten voor diverse industrieën. Dankzij voortdurende innovaties upgraden de vermogenselektronische testoplossingen van Itech de testfaciliteiten van klanten naar een hoger niveau.

De complete modellenlijn bestaat uit meer dan 700 verschillende modellen (elk met een aantal verschillende opties). Programmeerbare één- en meerkanaals (regeneratieve) elektronische belastingen, programmeerbare één- en meerkanaals DC voedingen, bidirectionele DC voedingen, zeer stabiele AC voedingen, net emulatoren, regeneratieve AC belastingen, vermogensmeters en batterij interne weerstand testers etc. Er is ook een breed scala aan applicatiesoftware beschikbaar voor batterijlaad- en ontlaadtestsystemen, testsystemen voor auto-elektronica, EV-testsystemen, zonneceltests enz.

Markten en klanten
Itech ondersteunt de duurzame ontwikkeling van wereldwijde nieuwe energie, bevordert de snelle ontwikkeling van 5G, zorgt voor de stabiele connectiviteit van IoT-apparaten, vergemakkelijkt precisietests van halfgeleiders/IC’s en biedt een superieure ervaring op het gebied van auto-elektronica. Alle grote spelers in deze industrie gebruiken de producten van Itech om innovatieve en uitdagende nieuwe functies in hun producten te ontwikkelen met technologische doorbraken.

Toekomst
Itech zal de inspiratie van voortdurende innovatie behouden voor het ontwikkelen van de volgende generatie producten om hun klanten te helpen hun doelen te bereiken. Door de hoogwaardige producten en het uitstekende team, zal Itech klanten voorzien van de meest nauwkeurige, betrouwbare, duurzame en hoogwaardige testoplossingen.

Itech biedt complete oplossingen voor industrieën zoals voedingen, batterijtesten, auto-elektronica, EV, zonnepanelen, PV omvormers, halfgeleiders/IC, onderzoek, onderwijs, etc.

Voor gedetailleerde informatie over de complete Itech productlijn zie hun website.


Advies nodig? Neem contact met ons op