De bi-directionele versterkers van TTMS

Bi-directionele versterkers (ook wel twee kwadrant voedingen of unipolaire voeding genoemd ) zijn geschikt om twee kwadranten af te dekken voor wat betreft spanning of stroom. We zien dit veel terug in de toepassing van het laden en ontladen van batterijen. Altijd een positieve spanning maar de stroom kan zowel positief als negatief zijn. Ook hier hebben we reeks vanaf nV tot 2250V, van pA tot 30kVA, vermogens van µW tot MW en frequenties tot >1kHz. Deze versterkers zijn er ook in regeneratieve uitvoeringen waarbij bij een negatieve stroom het vermogen wordt terug geleverd aan het net.

Ook het omgekeerde is mogelijk. Altijd een positieve stroom maar de spanning kan zowel positief als negatief zijn. Dit zien we bijvoorbeeld terug bij een AC voeding. En ook hier gaan we van hele kleine AC voedingen van 300VA naar mogelijkheden tot >1MVA. De spanning bereiken lopen op tot 600Vacl-n, stromen tot in de kA, vermogens tot >1MVA en frequenties tot 5kHz.

Voor een compleet overzicht van de DC voedingen bij TTMS verwijzen wij u graag naar DC voedingen.
Voor een compleet overzicht van de DC loads bij TTMS verwijzen wij u graag naar DC loads.


Advies nodig? Neem contact met ons op