Elettrotest

Elettrotest begon in 1986 met het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van professionele elektronische instrumenten gebaseerd op specifieke eisen van verschillende klanten om aan hun behoeften voor de lokale en internationale markt te voldoen.

Dankzij een voortdurende ontwikkeling van de R&D-afdeling is het bedrijf tot op heden een van ‘s werelds toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van programmeerbare spanningsgeneratoren, met name geschikt voor de automotive testsector, elektronische apparatuur en aandrijvingen voor verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling.

Dit heeft ook geresulteerd in een standaard productlijn van enkelfase en driefase AC-bronnen in het vermogensbereik van 1000VA tot 200kVA. Een uniek voordeel van deze AC bronnen is het feit dat ze een inschakelvermogen hebben tot driemaal de nominale stroom.

Voortdurend onderzoek en innovatie, gecombineerd met een vruchtbare en voortdurende uitwisseling met externe adviseurs en samenwerkingen met universiteiten, stellen Elettrotest in staat zich te positioneren als marktleider met uitstekende producten die altijd up-to-date en concurrerend zijn.
Het bedrijf onderscheidt zich door innovatieve producten te ontwikkelen en door de meest complete beschikbaarheid voor klanten in de ontwerp-, service- en aftersales-fasen. In elke fase van de projectontwikkeling wordt de klant geraadpleegd om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan zijn behoeften en wordt hij betrokken bij de juiste, consistente en effectieve ontwikkeling van de benodigde specifieke producten, waarbij de beste oplossingen voor de gerezen problemen worden voorgesteld.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it.


Advies nodig? Neem contact met ons op