IET Lab’s

IET Labs, meer dan 100 jaar ervaring in metrologie.
Door de vele honderden manjaren aan technische ervaring van GenRad, esi en IET te combineren, zijn ze uitgegroeid tot ‘s werelds meest vooraanstaande fabrikant van impedantie-instrumenten, die de meest stabiele elektrische standaarden bieden.

Ontdek de verscheidenheid van hun decadebanken. Hiermee kunt u een breed scala aan toepassingen bestrijken. In het veld, in het laboratorium of in geautomatiseerde systemen. U kunt kiezen uit modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Combinatiemodellen zijn ook een optie. De decadebanken zijn te gebruiken als laboratoriumstandaarden, werkstandaarden en transferstandaarden. Ook kunt u de decadebank ook gebruiken als vervanging om de juiste componentwaarde te bepalen bij het ontwerpen van elektronische schakelingen.

PRODUCTEN MET WAAR VOOR UW GELD
IET Labs biedt producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Terwijl veel bedrijven in de branche niet alleen de productie maar ook de engineering uitbesteden, kan IET Labs met trots melden dat 98% van de producten en bijna alle belangrijke onderdelen in de Verenigde Staten worden gemaakt.

ONDERSCHEIDENDE WAARDE
Hun ervaren professionals stellen u in staat om ISO-17025 kalibraties op de meeste producten aan te bieden. ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994 en MIL-STD-45662A geaccrediteerd. Een uitgebreide bibliotheek met whitepapers en toepassingsadviezen van GenRad en IET.

Voor een compleet overzicht van de IET Labs producten, bezoek de IET Labs website op www.ietlabs.com.


Advies nodig? Neem contact met ons op