Meatest

Meatest begon in 1991 als een bedrijf dat elektrische kalibratiestandaarden ontwikkelde. Het bedrijf is gevestigd in Brno, de op één na grootste stad van Tsjechië. Meatest is lid van de nationale verenigingen voor metrologie en de Tsjechische vereniging van kalibratielaboratoria, de Tsjechische vereniging voor metrologie en de vereniging van kalibratielaboratoria in de Slowaakse Republiek.
De nieuwe R&D-vestiging is in 2009 gebouwd en in januari 2010 geopend. 700 m2 met ontwikkelingslaboratoria, mechanische en temperatuurtestlaboratoria en natuurlijk een groot kalibratielaboratorium.

Het huidige productportfolio bestaat uit:
Multifunctionele kalibrators
Vermogenskalibratie
Stroomkalibratie
Impedantiekalibratie.
Programmeerbare weerstandsdecadebanken
Programmeerbare capaciteit decade banken
Softwareoplossingen voor kalibratie

De kwaliteitsborging is gecertificeerd door BVQi, volgens de ISO 9001:2008-norm. Deze certificering omvat alle standaardprocedures van het bedrijf, waaronder ontwikkeling, productie, kalibratie, verkoop en service.

De kalibratielaboratoria van Meatest bieden kalibratiediensten voor alle elektrische grootheden. Meatest hanteert strenge criteria volgens de Tsjechische normen. Alle producten worden geleverd met een eigen testrapport. Op verzoek kan apparatuur geleverd worden met een kalibratierapport uitgegeven door het Tsjechische Metrologie Instituut.

Betaalbare kalibratieapparatuur en software om uw kalibratiedoelen te bereiken.
Voor een compleet overzicht van de Meatest producten, bezoekt u de website www.meatest.com.


Advies nodig? Neem contact met ons op