NF-corporation

NF corporation werd opgericht in 1959 met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten. NF bereikte dit ook door zijn zeer nauwkeurige contol loop technologie. Een technologie die toen nog niet echt wijdverbreid was in Japan.
Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, dat proactief nieuwe gebieden verkent en nieuwe producten ontwikkelt. Het doel is om bij te dragen aan onderzoek en ontwikkeling van de nieuwe generatie en zo onze maatschappij vooruit te helpen.
Het productassortiment van NF Corporation omvat AC-voedingen, Arbitrary waveform generatoren, Bipolaire voedingen, Bipolaire versterkers, Frequency Response Analysers, LCR-meters, Lock-in versterkers en ruisarme versterkers.
De gepatenteerde technologie van NF wordt gebruikt in een groot aantal meettoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn auto’s, digitale apparaten en andere high-tech elektronische apparaten tot brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën. We zien de technologie van NF ook in nanotechnologie en zelfs in satelliet-, raket- en andere ruimtetechnologieën.

PRODUCTPORTFOLIO

Het productportfolio van NF-corporation bestaat uit:

Benieuwd naar alle producten van NF? Een compleet overzicht van NF producten is te vinden op de website https://www.nfcorp.co.jp/english/index.html.


Advies nodig? Neem contact met ons op