OHM-Labs

OHM-Labs is ontstaan als een spin-off van het bedrijf Process Instruments. Dit bedrijf richtte zich uitsluitend op precieze weerstandsproducten. Een deel van de expertise kwam van het beroemde bedrijf Leeds & Northrup. Process Instruments kocht in 1994 weerstandsdraad, opspansystemen en aanverwante testapparatuur voor weerstandsproductie.

De productie bij OHM-Labs werd in 2010 verder uitgebreid. Alle productiemiddelen en rechten van Electrical Instrument Service / Sensitive Research werden toegevoegd aan de bestaande productie. Dit na pensionering van de eigenaren.

OHM-Labs produceert nu een uitgebreid assortiment standaard weerstanden, stroomshunts en hoogspanningsdelers. Uniek zijn de Multi standaarden voor weerstand en stroom waarbij meerdere waarden op een specifieke temperatuur worden gehouden in één behuizing. Hierdoor is er geen oliebad nodig voor weerstanden en geen speciale koeling voor shunts.

De kwaliteitsborging van Ohm-Labs is geaccrediteerd door de American Association of Laboratory Accreditation (A2LA) volgens IEC / ISO17025, inclusief ISO9000:2000 en ANSI/NCSLI Z540.1 normen. Alle Ohm-Labs producten zijn inclusief geaccrediteerde kalibratie. Alle Ohm-Labs producten worden gemaakt in de Verenigde Staten.

Voor een compleet overzicht van Ohm-Labs producten, bezoek haar website op www.ohm-labs.com.


Advies nodig? Neem contact met ons op