Quantum Data

van (PC) monitoren. Al snel werden zij markt leider in de programmeerbare video test generator technologie.

Door de jaren heen, heeft het bedrijf het producten pakket uitgebreid en werden andere soorten video testapparatuur en specifieke video protocol analysers gefabriceerd.

AUDIO EN VIDEO TESTAPPARATUUR

Quantum Data investeert in de ontwikkeling van testapparatuur om fabrikanten in staat te stellen een nieuwe-generatie audio-, video– en control producten op de markt te brengen. Met name de nieuwe protocl analysers voorkomen veel compatibiliteits problemen in de nieuwe ontwerpen. Deze apparatuur kan gevonden worden in ontwerp laboratoria en productiefaciliteiten van de belangrijkste fabrikanten van TV’s, PC monitoren, medische monitoren en alle andere display’s. Daarnaast worden de analyzsers ook veel gebruikt voor HDMI en DisplayPort apparatuur voor het testen volgens de specificaties.

Met de nieuwe HDMI en DisplayPort standaarden heeft de elektronica industrie betrouwbare producten nodig voor de ontwikkeling. Quantum Data staat bekend voor het snel ontwikkelen van deze test tools. En dat is nodig voor de snel veranderende technologieën en specificaties in deze markt. Tegelijkertijd is de time-to-market van een fabrikant en interoperabiliteit met producten van andere fabrikanten, een vereiste.

PRODUCT PORTFOLIO QUANTUM DATA

Het product portfolio bevat de volgende video generators / (protocol) analyzers:

HDMI: ontdek het brede scala van TTMS aan HDMI video generatoren / analyzers DisplayPort: DisplayPort werd in 2006 geïntroduceerd als tegenhanger voor HDMI. DisplayPort is met name bedoeld voor de hoge resolutie beeldschermen. MHL: De meeste fabrikanten van MHL video generatoren hebben HDMI naar MHL convertor modules ontwikkeld. Op die manier is testen in combinatie van MHL displays en sources mogelijk. DVI: voor DVI bestaat de keuze uit single link DVI tot 165MHz pixel klok of dual link DVI tot 330MHz pixel klok. SDI: kies uit diverse variaties van SDI. Dit houdt nu in: SD-SDI, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI en ook 12G-SDI. HDBaseT: De HDBaseT video generatoren / analyzers zijn bij Quantum Data gecombineerd met de portable HDMI video generatoren / analyzers en eventueel SDI of DisplayPort video generatoren / analyzers.

VIER-ELEMENTEN TEST PROTOCOL

De test tools van Quantum Data zorgen voor een vier-elementen test protocol dat het volgende inhoudt:

  1. Functionele testing: om ervoor te zorgen dat aan producteisen wordt voldaan.
  2. Compliance testing: om er zeker van te zijn dat de producten aan industrienormen voldoen.
  3. Fouttesten: tijdens productie – om ervoor te zorgen dat de producten zijn geproduceerd volgens productspecificaties.
  4. Troubleshooting: om de onderliggende oorzaken van de problemen te isoleren en identificeren.

Quantum Data producten worden wereldwijd in verschillende toepassingen gebruikt. Voor een compleet overzicht van de Quantum Data producten, bezoek haar website op www.quantumdata.com


Advies nodig? Neem contact met ons op