Spectrum

Spectrum Instrumentation is opgericht in 1989 en ontwikkelt en produceert ultrasnelle PC-producten met een hoge resolutie voor signaalopname en signaalgeneratie. Ze gebruiken een uniek modulair concept met hoofd- en dochterkaarten waardoor ze meer dan 200 verschillende digitizers en arbitraire golfvormgeneratoren kunnen aanbieden. Deze zijn beschikbaar als PC-kaarten (PCIe en PXIe) en als zelfstandige Ethernetapparaten (LXI).

In combinatie met deze hardware bieden ze uitgebreide softwareondersteuning. Dit omvat stuurprogramma’s voor diverse besturingssystemen, stuurprogramma’s voor software van derden en meer dan 50 verschillende Linux-distributies. Met SBench6 bieden we u ook zeer krachtige, interactieve en eenvoudig te gebruiken meetsoftware.

Spectrum producten:

Het product portfolio bestaat uit:

Uw partner voor ultrasnelle PC-meettechnologie met hoge resolutie

Vandaag de dag omvat hun klantenbestand zowel internationale industriële bedrijven als toonaangevende universiteiten en instellingen. Hun producten worden bijvoorbeeld gebruikt in de deeltjesversneller van CERN en in kwantumonderzoek. Dit omdat hun producten zo ruisarm en nauwkeurig zijn dat ze zelfs gebruikt kunnen worden om individuele atomen te sturen.

Spectrums internationale service- en verkoopnetwerk ondersteunt klanten over de hele wereld. Deze service betekent een goede communicatie met de klant om hun wensen te begrijpen en de optimale oplossing te vinden. Klanten kunnen altijd rechtstreeks met de ontwikkelaars en ingenieurs spreken – of met een van onze ervaren lokale partners. Korte levertijden maken net zo goed deel uit van onze service als individuele technische aanpassingen, waarbij we uw specificaties nauwkeurig implementeren. Enthousiasme voor technologie en het streven naar perfectie spelen de grootste rol bij de ontwikkeling van de Spectrum producten.

Het Spectrum team van ingenieurs is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe productlijnen en het perfectioneren van bestaande. Met meer dan 30 jaar ervaring bereiken ze de hoogste kwaliteitsnormen.
Dit komt ook tot uiting in de standaard garantie van 5 jaar op al hun producten.

Voor een volledig overzicht van Spectrum producten, bezoek de website op www.spectrum-instrumentation.com


Advies nodig? Neem contact met ons op