IT8000 Programmeerbare Regeneratieve Belasting

Met de recente introductie van de IT8000 Programmeerbare Regeneratieve Belasting serie bewijst ITECH opnieuw goed in te kunnen spelen op vragen vanuit de markt.

De IT8000 programmeerbare regeneratieve belasting beantwoord dan ook aan de behoefte om energie besparende belastingstesten uit te kunnen voeren in onder andere energy storage applicaties zoals high power UPS, storage battery, PV battery, EV en Fuel Cell.

Het modulaire concept en de hoge vermogensdichtheid kenmerkt de IT8000 programmeerbare regeneratieve serie DC belastingen. Dit komt tot uiting in een 18 kW unit met een hoogte van slechts 3U. Door het parallel schakelen in een master – slave configuratie zijn vermogens haalbaar tot maar liefst 1.152 kW! De IT8000 Programmeerbare Regeneratieve Belasting is nu al leverbaar in zes spanning bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc tot stromen van ruim 2.040A. Tevens ondersteunt deze de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde. Remote bediening is mogelijk via de standaard ingebouwde USB/CAN/LAN en digital IO communicatie interfaces.

Deze elektronische belasting serie van ITECH stelt de gebruiker in staat om de meest uiteenlopende belastings profielen te simuleren waarbij de geconsumeerde energie wordt terug geleverd aan het grid. Dit ontwerp draagt dan ook bij in een aanzienlijke besparing op het gebruik van energie en in de soms noodzakelijke extra koelings faciliteiten.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet of de productpagina.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.


Advies nodig? Neem contact met ons op