Kalibra International breidt uit met kalibratieovens van Isotech

Onlangs heeft Kalibra International, een onafhankelijk expert op het gebied van kalibratie en validatie, maar liefst acht draagbare kalibratieovens van Isotech aangeschaft bij TT&MS.

De kalibratieafdeling is uitgebreid met vijfmaal een Isotech Venus (temperatuurbereik -35°C to 140°C), twee Jupiters (temperatuurbereik 35°C to 660°C) en één Pegasus (Temperatuurbereik 150°C to 1200°C).

IsoCal-6

De units maken deel uit van de bekroonde IsoCal-6 serie. Deze reeks temperatuur kalibratoren is ontworpen om vrijwel alle typen temperatuursensoren te kalibreren.  Als multifunctionele temperatuur kalibrator kan deze worden gebruikt als een Dry Block. Maar, met behulp van accessoires kan deze kalibrator geschikt worden gemaakt als; vloeistof bad, ijs bad, Blackbody source, temperatuur kalibrator voor oppervlakte sensoren en als ITS-90 fixed point-systeem voor lage temperaturen.


Advies nodig? Neem contact met ons op