SPS5000 parametrische testsoftware voor halfgeleiders

Itech heeft de SPS5000 parametrische testsoftware voor halfgeleiders ontwikkelt als aanvulling op de SMU (System Measurement Unit) uit de IT2800-serie, met een minimale resolutie tot 100nV/10fA. Speciaal bedoeld voor gebruik in universitaire laboratoria, halfgeleider R&D en productie en onderzoeksinstituten.

Met een intuïtieve GUI maakt de SPS5000 software het mogelijk om snel een karakteriseringstest voor halfgeleiders uit te voeren en vereenvoudigt het instellen van metingen, I-V-karakterisering en gegevensanalyse. En draagt hierbij bij aan een behoorlijke verbetering van de testefficiëntie van karakterisering. De SPS5000 ondersteunt DC-, puls-, enkelvoudige en bidirectionele modi.

Voor het gebruik is er geen programmeerkennis vereist en worden kant-en-klare testitems geboden voor verschillende soorten halfgeleiders zoals MOSFET’s, BJTS, diodes en weerstanden.

Een ingebouwde database stelt de gebruiker in staat om de gegevens en grafieken op te slaan en snel op te roepen. Verder zijn er krachtige tools voor grafiekanalyse, zoals automatisch schalen en lijnbewerkingen en mogelijkheden voor meerdere Y-assen en configureerbare parametertypes en schaaltypes van Y-as/X-as.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de brochure.


Advies nodig? Neem contact met ons op