De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen van Itech

De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen van Itech

Dat de bi-directionele DC power supply eindelijk volwassen is geworden bewijst Itech met haar nieuwe, 2 kwadrant, IT6000B serie. De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen (unipolair) van Itech zijn eigenlijk twee apparaten in één: zowel een DC voeding (supply) als een DC belasting (load). Het regeneratieve ontwerp draagt vervolgens ook nog eens bij aan een forse energie besparing.

De Itech IT6000B is leverbaar in zes spanning bereiken beginnend bij 80Vdc tot maar liefst 2.250Vdc. De serie bestaat nu uit 56 modellen met een vermogen van 5kW oplopend tot 144kW. Door master / slave schakeling van modellen is een maximaal vermogen mogelijk van 1152kW.

De IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen beschikt over de CC, CV, CR en CP operating modes.
Verder beschikt deze bi-directionele programmeerbare voeding over een standaard ingebouwde arbitrary golfvorm generator. Elke simulatie met wisselende test spanningen is eenvoudig te programmeren en vervolgens ook op te slaan in het interne geheugen. Speciaal voor de automotive applicaties is de IT6000B voeding al voorzien van ingebouwde spanningsvormen conform DIN 40839, ISO-16750-2 en ISO21848. Tevens ondersteunt de IT6000B de import van LIST files via de USB poort aan de voorzijde.

Het Bi-directionele concept met een instelbare interne weerstand (Ri) maakt de voeding ook geschikt als batterij emulator. En met de optionele BSS2000 software kunt u eenvoudig batterij profielen simuleren. Ook Solar Array Simulator (SAS) is mogelijk inclusief MPPT. Met de optionele SAS software kunnen eenvoudig solar panel arrays worden gesimuleerd. Op deze wijze is het testen van Solar Inverters heel eenvoudig.

Voor uitgebreide specificaties van de IT6000B serie bi-directionele regeneratieve voedingen verwijzen wij u graag naar de datasheet of neem contact op met één van onze consultants.


Advies nodig? Neem contact met ons op