Measurements International

Measurements International (MI) is sinds 1987 een van de toonaangevende leveranciers van zeer nauwkeurige, op metrologie gebaseerde kalibratieapparatuur. Apparatuur voor DC weerstand, spanning en temperatuur toepassingen. En voor meetstandaarden voor AC stroomtoepassingen.
In de loop der jaren is MI uitgegroeid tot een erkende wereldleider in instrumentatie voor de metrologie-industrie. Met actieve deelname aan organisaties als NIST en NSCL heeft Measurements International een complete lijn kalibratieapparatuur ontwikkeld met een uitzonderlijk hoge nauwkeurigheid.

Kwaliteit en service
Door de grote zorg en aandacht die Measurements International (MI) besteedt aan kwaliteit en service, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als leverancier van toonaangevende technologieën en oplossingen voor metrologie, gebaseerd op kennis van toepassingen. MI producten worden erkend als “Blue Box” oplossingen. Het leveren van kalibratiediensten is een ander voorbeeld van MI’s toewijding en ondersteuning aan de industrie. Dit heeft geresulteerd in een niveau 1 ISOGUIDE 17025 certificering voor het geaccrediteerde laboratorium.

Producten voor metrologie
MI producten omvatten weerstandsbruggen, een spanningsstandaard, standaard weerstanden en nauwkeurige stroomshunts. Een belangrijke toevoeging zijn teststations voor transformatorverliezen. Dit zijn unieke testoplossingen voor dit specifieke marktsegment.

Voor een volledig overzicht van de producten van Measurements International, raden we u aan de website te bezoeken: www.mintl.com


Advies nodig? Neem contact met ons op