Itech-IT-M3200-Hoge-Precisie-DC-voedingen.jpg

Itech IT-M3200 Hoge Precisie DC voedingen

De Itech IT-M3200 Hoge Precisie DC voedingen maken deel uit van de veelzijdige IT-M3000 serie. Deze ultra compacte DC voedingen herbergen veel power en precisie in een zeer compacte behuizing van ½ wide 19” rack module van 1U hoog. De IT-M3200 is leverbaar in een 100W, 200W en 360W uitvoering bij een spanning en stroom bereik van 0-60Vdc en 0-10A en uitvoeringen van 0-20Vdc en 0-20A. Kenmerkend voor deze hoge precisie voeding is de programmeerbare resolutie van 1mV en 1 mA, de 10 nA meet resolutie en stabiliteit. Daarbij zijn de voedingen beveiligd tegen OVP/OCP/OTP/OPP/UVP/UCP.

Mogelijkheden Itech IT-M3200 Hoge Precisie DC voedingen

Om te voldoen aan de huidige meetbehoeften vanaf het Ampère tot micro-ampère niveau biedt de IT-M3200 een multi-level bereik (Low/Middle/High/Auto). Opvallend is de 10 nA resolutie van de stroommeting in het lage, 100uA bereik. Deze functie maakt de IT-M3200 geschikt voor testen op het gebied van 5G, voor draagbare apparaten en andere producten met een laag energieverbruik. De LIST functie biedt de mogelijkheid om spanning en/of stroom vormen te definiëren waarbij ook de stijg- en daaltijden instelbaar zijn. Deze hoge precisie voedingen ondersteunen diverse communicatie protocollen waaronder, CANOPEN, LXI, SCPI. Optioneel zijn er vijf typen interfaces beschikbaar remote control via: RS232, CAN, LAN, GPIB, USB_TMC, USB_VCP, RS485 en analoog.

Door het modulaire ontwerp en Itech’s gepatenteerde technologie voor zijventilatie is de IT-M3200 makkelijk stapelbaar zonder extra accessoires. Zo zijn meerdere voedingen ook heel goed bruikbaar op de testbanken van design engineers voor het testen en ontwikkelen van elektronische ontwerpen en in ATE opstellingen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:


Advies nodig? Neem contact met ons op