Itech IT-M3400 DC voedingen

Itech IT-M3400 DC voedingen.

De Itech IT-M3400 DC voedingen blinken uit door hun veelzijdigheid, bedieningsgemak en hoge accuraatheid. En dit in een uiterst compacte behuizing van ½ wide 19” rack module van 1U hoog. De voedingen zijn leverbaar in vier verschillende spanning bereiken (0-60, 150, 300 en 600V) bij vermogens van 200W, 400W en 800W.

Sourcen & Sinken

De belangrijkste feature van de Itech IT-M3400 DC voedingen is toch wel het integreren van de functionaliteit van een bi-directionele voeding en van een regeneratieve elektronische belasting. De unit gaat automatisch razendsnel schakelen tussen voeding en belasting naargelang de omstandigheden en dit zonder stroom en spanning overshoot. Het regeneratieve karakter maakt van de IT-3400 ook nog eens een enorm efficiënte voeding. Het geabsorbeerde DC vermogen wordt omgezet naar AC en terug naar het elektriciteitsnet gevoerd met een efficiëntie van 90%. Hierdoor kan stevig worden bespaard op de airco- en ook de elektriciteitskosten.

Batterijen simuleren en testen

Met de standaard software is het mogelijk om eenvoudig batterij te laden en ontladen. Met de uitgebreide ITS5300 software kan je ook uitgebreide drive cycle testen, life cycle testen, IR teste etc. uitvoeren. In samenwerking met de uitgebreide BSS2000 batterij simulatie software is de IT-M3400 voeding uitermate geschikt voor het simuleren van batterij modules. Specifieke eigenschappen van de batterij kunnen worden geprogrammeerd en daarmee kan vervolgens de elektronica rond de batterij worden getest. De specifieke batterij condities zijn dan heel eenvoudig te simuleren.

Multi Channel ATS systemen

Dankzij de mogelijkheid om verschillende Itech IT-M3400 voedingen parallel te schakelen kan een breed vermogen gebied afgedekt worden. Ook kunnen tot 16 kanalen onafhankelijk van elkaar of synchroon aangestuurd worden met slechts één enkele interface. Mede door het compacte ontwerp maakt dit van de IT-M3400 een uitstekende kandidaat voor inbouw in automatische test systemen om multi kanaals testen uit te voeren.

Ideaal om op grote schaal vermogenselektronica te testen zoals IGBT Power Modules of bi-directionele DC/DC convertoren die veelvuldig gebruikt worden in elektrische voertuigen.

De IT-M3400 serie is uiteraard leverbaar met de gangbare I/O interfaces en compatibel met de meeste communicatie protocollen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag door naar de datasheet van de IT-M3400.

Zie ook de specificaties van de overige IT-M modellen:


Advies nodig? Neem contact met ons op